Zdravje

Aqua Disiac – Parfum s feromoni, ocene, komentarji, cena, kako deluje?

Kaj so feromoni?

feromonov je hormon učinkovina izhajajo iz naše kože. Če ga prevesti iz grškega jezika dobesedno, bo zvenelo kot “privabljanje hormon”. ga kožnih žlez obeh spolov proizvaja, feromonov spodbuja toliko za ženske kot za moške. Znanstveniki so dokazali, da obstaja neposredna odvisnost količine proizvedene “privlačnosti hormoni” in spolnosti. Torej, če je vaša koža žleze proizvajajo feromone malo, potem vaša spolnost je v očeh nasprotnega spola sorazmerno majhen. Kaj storiti v tem primeru? Da bi ohranili svojo pritožbo posebnih pripomočkov, kot so naprimer parfumi z feromonov.

parfum s feromoni: ceno in kje kupiti

Naš blog TutKnow.ru ni kom, vas prosimo, da se nam ne piše v komentarjih na ta pregled vprašanj, povezanih z nabavo, dobavo in plačilom blaga. Za nakup ženske ali parfum za moške s feromoni Aqua Disiac je uradna spletna trgovina.

Cena parfuma s feromoni Aqua Disiac:

Kako hormon privlačnosti?

“Pritegnitev hormon” se zaznava z inhalacijo skozi nos. Zato pa je najlažje, da gre za predmet svojih sanj skozi prijetno nevsiljiv vonj parfuma. Znanost je dokazala, da se nos vsakega življenja nahaja vomeronasal železa. Prav tako pošlje hormonsko signal v možgane (natančneje, v korteksa regiji). Kako, da ne poskusite eksperimentirati z vonji in inhaliranjem, vam ne diši … so hormoni, se feromoni ne diši kjerkoli in pod nobenim pogojem. Ampak dovolj o svoji majhni količini (dobesedno kaplja) in vpliva vas bo navdušil in ljudi okoli vas bo videti kot spolni objekt. To je močno orodje, zapeljevanja in uresničevanju njihovih fantazij.

Lastnosti parfumov s feromoni Aqua Disiac

Feromoni ne spremenijo parfum zaradi svoje “besaratinia” premoženje. Torej, lahko izberete katero koli parfum, ki ga vonj dobro, bodo njihove lastnosti ostala nespremenjena -, da bi pritegnili. To je dobra priložnost, da se počutijo in da bodo imeli strastno ljubezen na prvi pogled. Vendar to ni prva komunalnih lastnine, kot so parfumi Aqua Disiac vsebuje tudi feromoni; biti, če:

  • morate romantično datum in močne občutke;
  • hočeš biti svetlejša, bolj privlačna;
  • sramota, nelagodje in togost preprečijo, da živijo polno življenje;
  • želite posodobiti zakonski odnos in zopet oživili te občutke z maščevanjem;
  • biti živčni in nor partnerja;
  • hočejo znebiti depresije in je dobre volje.

nanesite parfum s feromoni Aqua Disiac ravno dovolj, da mazilijo kot potenju z žogo zapestju, vratu in za ušesi. Ženske, ki upajo, da navdih partner ljubezenske igre, uporabljati parfum s feromoni Aqua Disiac so lahko na katerem koli kraju, je pomembno, da ne pretiravajte s količino.

Kdo lahko uporablja parfum s feromoni?

moškimi in ženskami. Še posebej, parfum Aqua Disiac razvit za vsak spol posebej. Je skromna lepota, ki ni dovolj moška štipendijo. Strokovnjaki še posebej priporočajo to za tiste ženske, ki so bili dolgo osamljen, neodločno in sramežljivi. Kdo je težko izpolniti.

Ženske, ki želijo povečati libido partnerja. V bližini, vdihavajo vonj, da moški ne more upreti telesa žensk. Strastno obnašanje partnerja, tudi vas bo Wake v plenilca.

parfum Aqua Disiac lahko odpravi togost v posteljo z moškim. Razkrivajo celoten naravni potencial naravno. Želite, da se počutijo kot kraljice srcih? Zelo enostavno.

  • Preberite si naš članek o izbiri parfuma, kakšne vrste obstajajo in kako izbrati pravo vonj.

Ocene približno parfum s feromoni Aqua Disiac

Kako veliko sporov izbruhnil okoli vpliv feromonov o spolnosti … In koliko ne prisegajo na internetu niso prejeli strastna ljubezen, in pisanje negativne ocene, še znesek nakupa parfuma Aqua Disiac le raste. Če bi bilo neučinkovito, potem ne bi bilo razprave. Toda veliko število pozitivnih mnenj ne pomaga ženskam, da prava izbira glede na starost. Na primer:

Veronica, starosti 31

Moji dvomi, ni bilo nobene omejitve: nakup, ne kupiti parfum s feromoni? V sebi sem oseba, neodločni in sem raje ostal na stranskem tiru, medtem ko drugi razumeli. Ampak, se obresti še vedno premagal. Absolutno anonimno sem kupil Aqua Disiac branje, skupaj z pozitivne ocene, saj je lažje delati prek interneta. In jih poskušali na vratu in pod lasmi, preden gredo v kino s prijateljem. Bil sem presenečen, ko je bila pozornost moških skoncentrirobalos na mene, ne pa na mojo lepo dekle Marina. Bil sem dvakrat zadovoljen. Sedaj vemo, da je oborožen in nevaren.

Milena, 36 let

Po ločitvi sem se počutil, kot razlog potrkal pod nogami: stari, nesrečen, osamljenost me depresivni miške bivanje-at-home. Mislim, da sem bil zelo nesrečen, če mi novo leto je parfum s feromoni Aqua Disiac. Preberite preglede in način njihove uporabe. Je bilo vse lažje, kot sem mislil. Prvi cilj in eksperiment imam soseda-diplomo. On je samo rad svoje pse, ženske za njega tam. Je za spopadanje z njim naključno v dvigalu … Prvi dan je bilo neverjetno. Priporočamo.

Valentine (starost ni določena)

Imamo zelo redko moj mož je začel, da se upokojijo, in sem začel opažati nerodno izgleda in ženska ima blond lase na njegovi jakni … Tako kot moža sem cenijo, je škandal šel. Modro – kupljeno Life seksi parfum s feromoni, sem prebral veliko zanimivega o tem izmuzljivo hormona. Opisati, kako sem se jih ne bo, ampak kdo želi, da ji mož rekel: boste morali spet postala privlačna za začiniti spolno življenje, je treba določiti, in nato vaš tiger nikjer ne boste nikamor P. >

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...