Lepota

Bluronica – mnenja, komentarji, cena, gube

Če ste starejši od 30 let in ste našli na vaše lepe oči s starostjo povezane spremembe v obliki majhnih gub, da je čas, da začnete skrbeti za vašo kožo s hialuronsko kislino. Complex Hilaron je sodobno učinkovito sredstvo za nego kože, protivodeistviya s starostjo povezane spremembe v serumu skin.The ne zahteva injekcije ali posredovanje plastični kirurgi, zato ne zahteva velikih finančnih stroškov.

Kaj je Bluronicaand tisto, kar predstavlja

Bluronica vključuje:

  • Hialuronska kislina, organska spojina, del kože in odgovorne za njeno regeneracijo. Gilyarova kisline zadržuje vlago v koži, daje elastičnost in preprečuje učinke na okolje.
  • Kolagen, protein povečevanjem zadrževanja vlage v strukturi kože z izravnalnim učinkom. Kolagen tudi podaljša čas izpostavljenosti kozmetike na kožo.
  • amarant olje, ki vsebuje skvalen organsko snov, zaščito kože pred staranjem in prodiranje patogenih bakterij skozi kožo. Vsebuje velike količine vitamina E, močan antioksidant in fosfolipide, ki uravnavajo presnovo maščob v koži.
  • Vitamin kompleks potreben za oskrbo kože in spodbuja presnovne procese v povrhnjici.

Bluronica

Bluronica predstavljeni Gel aktivator in Intenzivno serumu.

Gel aktivator

vsebuje hialuronsko kislino in kolagen . Plastenka vsebuje 30 ml gela nanese na kožo s kremo ali drugih kozmetičnih sredstev.

Učinek Bluronica je:

  • izboljšanje strukture povrhnjice,
  • izginotje gub,
  • poveča elastičnost kože,
  • izboljšuje splošno barvo kože,
  • vrnitev obrisa mladostnika.

Intenzivno serumu

steklenica hialuronske koncentrata 30 ml.

Serum krepi proces obnavljanja kože, aktivno zdravi brazgotine in posledice aken na to, gladi globoke gube.

To je posledica proizvodnjo kolagena in elastina hialuronske kisline in njenih lastnosti, ki zadržuje vlago v koži.

Intensive Serum neguje kožo z bistvenimi komponentami, tako da koža zdravo in pomladitev.

uporabi kompleks

Naprava se lahko uporablja ločeno: zjutraj uporablja gela aktivator, pred spanjem intenzivno seruma. Treba je koža na obrazu je treba pripraviti na trenutek serumu uporabe.

Najboljši način, da umijte obraz z ne veliko alkalno milo in obrišite kožo tonik losjon. Na čist obraz intenzivno uporabljajo produkt roke in pustite delovati 3-5 minut nanesite kremo, ki ustreza vaši koži.

Ta postopek se izvaja na dan v enem mesecu. V tem obdobju, je vaša koža zglajena in pridobi elastičnost, zbledi drobne gube in privijte rano od aken. Če smo se v kompleks za šest mesecev, lahko dosežemo izginotje globlje gube.

Kompleks se lahko uporablja od 25 let. Ni priporočljivo za uporabo doječe matere in nosečnice. Med drugim kontraindikacij treba dodeliti bolezni kože, sarkomom in prisotnost ureznine in rane na obrazu.

Prav tako ne sprejema paket z visoko nagnjenost k alergijsko reakcijo s. In najboljše od vsega, pred uporabo posvetujte s svojim kozmetičarka.

Kje kupiti Bluronicaic kisline gub

naročiti videz na mestu https://gialuron-kompleks.org/. Izpolnite obrazec s svojim imenom in vašo telefonsko številko, kjer boste obrnite na upravitelja družbe.

Pri nakupu nepremičnine ponuja navodila in certifikat kakovosti. Kompleks se dostavi po pošti.

Mnenja zdravniki Bluronica

Večina cosmetologists cenili kompleksa pozitivno.

Višji inštitut kozmetičarka kozmetični Pauline Sokolovsky. Em>

“kompleks hialuronska kislina” je učinkovito sredstvo za ohranjanje mladosti in lepoto kože žensk vseh starosti. Kompleks v samo “izklopi” proces staranja kože. Koža je nenehno navlažena od znotraj navzven, povečuje njeno elastičnost. Gube so zgladili in izginejo in globoke tisti, postanejo manj vidne. Glavni učinek je dosežen zahvaljujoč hialuronska kislina, molekula, ki je sposobna zadržati približno tisoč vodnih molekul. To se doseže, in učinek je močan vlažilni. ”

Mnenja strank Bluronica

Marina Skorobogatova 35 let, EM> Po naravi imam suho kožo, tako da se je zdelo, zgodnje gube. Uporablja veliko vlažilnih krem ​​in drugih pripravkov za vlaženje kože. Zdi se, staranje kože, da so se ustavili, vendar gube niso izginili. Na internetu sem videl oglas kompleks hialuronske kisline in se odločil, da bo priložnost. Naročeno in ga pobral. Učinek me je pretresel. Mesec dni kasneje je koža postala elastična in gladka, izginil Crow noge okoli oči. Nadaljuj uporabiti Bluronica.

Antonina Zemskova 40 let, EM> Long zahteva univerzalno sredstvo za izboljšanje kože obraza. Poskušal veliko denarja in prišel do Kompleks Hyaluron. Jaz uporabljam drugi mesec. Če rečemo, da je koža postala bolje, da je grešil zoper resnico. Sem dobil nov obraz. Pri svojem delu sem vedno vprašal, kaj se je zgodilo z vami, ste vzcvetelo. Na katero sem odgovoriti, Pričel mladega ljubimca imenom Bluronica.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...