Novice

Electricity saving box – prevara ali resnica? Mnenja strokovnjakov, kje kupiti

Verjetno sem izgubil je znano izvajalcu ali izumiti. Vedno poskusite najprej poskusiti različne modele in najnovejše “pametnih” naprav. Pogosto je ujet, a včasih najdejo nove lastnosti so dobro znane naprave. Na primer, ekonomično elektrika energija varčevanje Box. Nekaj ​​časa je bil na TV vsako uro. Želel sem poskusiti – in nenadoma resnica deluje! Poleg tega je malo pred tem kupil velik rezervoar za vodo, ki je prisilil obročka na števcu predenje vratolomno hitrostjo.

Odločil se je obrnilo na vprašanje resno. Najprej določimo s spletno trgovino. Ob nakupu blaga na uradnih spletnih straneh, je tveganje za pridobivanje ponaredek, so precej nižje kot v času nakupa na trgu ali kitajskih spletnih straneh. In drugič, bummed posebne naprave, ki merijo ne samo jakosti toka, ampak tudi napetost. Kot se je izkazalo, te naprave so zelo koristni.

Kaj je obljubil, da je energija varčevanje Polje

Jasno je, da bo vsak prodajalec naredila vse, da hvalijo svoje blago. Na spletni strani Elektrika Saving Box je bilo veliko različnih vabljiv čipov, trdijo, da je mogoče zmanjšati stroške električne energije skoraj nekajkrat. Tako, na primer, kar je bilo napisano o uporabi visoke moči naprave: Mreža obremenitev se bo zmanjšal za 30-50% za kladivo, likalnik, pralni stroj. Res ne verjamem v take izjave, vendar ne poskusite, ne preverjajo!

Tudi proizvajalec je dejal (po mojem mnenju precej drzno), da je njegova naprava podaljšuje življenjsko dobo vsaki električni napravi in ​​se v celoti povrne v nekaj mesecih. Tu sem se res spraševala, kako elektriko Saving Box potem dragi?

Cena je res smešno. Ni prepričan, da bo sama opravičuje, pa tudi če ne -. To ni nič, dobili poceni, vendar zanimiv eksperiment

je opozoril na dejstvo, da je varčevanje Boks zakonito. Skrbelo, da bi moj interes voziti družina proračunske luknje v državnih denarnih kazni. Ne, na srečo, ni posebne povezave s poslom ni potrebno – preprosto zaljubljen v vtičnico in si ogledate učinek. Ja, in še ena stvar – se pravi, da je naprava zmanjša škodljive magnetno polje v prostoru. To bi bilo lepo.

mnenja s pravimi ljudmi na Electricity Saving Box

To je bilo zelo zanimivo, vendar ne more najti pošto v omrežju izkazalo, da je precej težko. Internet je pokazala veliko več, tako pozitivne kot negativne mnenja o uporabi Saving Boxing. Nekateri ljudje zapisal, da je resnica začel rešiti, drugi pa so trdili, da je bila impudent ločitev. To je jasno, kdo lahko zaupate!

Bilo je tudi domač elektrotehniki. Hodili so po celotni dolžini naprave in širino. Nekateri ne oklevajte povedati priljubljen))) Imam samo vprašanje – zakaj ste ga kupili, če si vedel, kaj ne pomaga

Mogoče je res pokvarjen in zato ne furychit. Moja desno veslo prižgal različne luči in utripa)))

Lastnosti in način delovanja ekonomije električne

pa sem prebral mešane mnenja, pogledal ceno in mislil, zakaj ne bi jaz. hitro prinesel napravo, sem se takoj odločil, da mučenje in začel svoje poskuse.

Za začetek bom opisal prihranka električne energije polje:

  • mase – približno 150 gramov;
  • Dimenzije – milimetrov 120х70х40;
  • maksimalna obremenitev – ne več kot 19 kW;
  • Material – plastika, barva jekla (to je za ljubitelje estetike)

.

V navodilih je bilo navedeno, da se lahko dela naprave na normalni vlažnosti (85%). Izkazalo se je, da je v kopalnici bolje, da ne držijo, lahko spali.

povzpela v omrežje, da se glasi o načelih Electricity Saving Box. Izkazalo se je, da mi je, milo rečeno, ni strokovnjaka razumeti zamotanost te naprave je precej težko. Najdeno kup različnih sistemov in formul (ne govorim). Najboljša razlaga sem pogledal gor YouTube. Nekateri smešen mali človek je pojasnil, da obstajata dve vrsti energije – reaktivne in aktivni. Shranjevanje Box zmanjšuje strani potrošnje toka, s čimer se poveča učinkovitost gospodinjskih aparatov.

Kaj je pokazala svoje poskuse z elektriko Varčevanje Polje

in, morda, najbolj zanimiva stvar, ki je pokazala svoje poskuse. Najprej in predvsem, da sem pri upravljanju rezervoar za vodo pred in po vključitvi v omrežje elektriko Saving Box dvignete porabo energije. Bom rekel to, prihranek 50% je nerealno, vendar je malo razlika. Na uro, poraba znižala za približno 10-15%. Morda je naključje, ampak želim verjeti, da bo ta učinek trajen. Nato bo naprava plačati sama v 5-6 mesecih in začeti, da bi dobiček (denar shranijo velja zasluženi).

Ampak stvar, ki me je presenetil je normalizacija napetost (preizkušen pripomoček). Prej, ko vklopite likalnik, pralni stroj ali elektrokemiluminiscence začela utripati luč v svetilkah.

sem res mislil, da bi moral preveriti vse napeljave v stanovanju ali spremenite varovalke od 15 do 25 amperov. Toda, ko se povežete Saving Box W umirila in obremenitev se dejansko zmanjšala. To je dobro za shranjevanje (ni treba poklicati električarja).

Zakaj morate zahtevati Elektrika Saving Box od pooblaščenih zastopnikov?

videla nekateri obrtniki odpre napravo in najde običajno pristojbino z žarnicami. Ja, nakup blaga ni jasno, če je to sploh mogoče. Zato, da bi naročila samo na uradni spletni strani, ki daje jamstvo in ne zahteva predplačilo. Resnično, ni bil odprt svoj Šivalni Box, vendar teža tam samo je prevara (težka škatla).

Nakup električne energije Saving Box prek interneta ni težko. Nihče vas ne bo zahteval, da zapusti osebnih podatkov (dobro, da je potni list, z bančnimi karticami) ali nekako dokazati svojo istovetnost. Samo povej operaterja kjer dostaviti instrumenta in plačilo po razpakiranje in preverjanje paket. Naprava je poceni, tako da lahko poskusite, ne da bi to vplivalo na družinski proračun

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja