Novice

Fish XXL – mnenja, cena, kje kupiti, original, ali je bilo vredno?

Za nekatere ljudi ribolov je način za pobeg od problemov, da se sprostite, počitek, dobili veliko užitkov, in v tem primeru ni tako pomemben rezultat kot sam proces. Ampak za nekoga ribolov je pravi šport, razburjenje, priložnost, da razvijejo svoje sposobnosti in domov prinesli dober ulov. Ampak na žalost, ni vse odvisno od nas. Na primer, v zimskem času, še posebej, če je temperatura pod 10-15 stopinj, brez vabe ne vpliva na ribe, da le ne bo vonj njen vonj. In ne glede na spretnosti, ki jih lahko imajo, ne glede na to, koliko let ribiškega izkušnje je imel, ulov ne bo. In potem pridejo na pomoč inovativno orodje – aktivator grize Fish XXL. Še niso slišali o tem? In je vaš sosed pridobil sprej in domov prinese velik ulov veliko funtov. Nanos aktivatorja spray trikrat poveča zaponko, zaradi svojih lastnosti.

Prednosti Fish drog XXL s

Znanstveniki so dolgo raziskovali vprašanje: kaj želi in pričakuje, ribe za povečanje ulova. In odgovor je bilo! Spray aktivator je bila ustvarjena z znanstveniki in člani združenja ribičev, ki so zmagovalci mednarodnih strokovnih tekmovanjih. Prednost aktivator grizenje Fish xxl je, da deluje neposredno na voh. Komponente spray, ki spadajo na sluz iz rib, ki jih dražijo živčne končiče, potem signala možgane in plenilec ne more sam nadzor.

Prednosti razpršilnega aktivator vključuje tudi:

 • spray ne zapusti delovno mesto vas zvabi;
 • povečuje običajen ulov v 3. roki;
 • posebej zasnovan za ribolov v zimskem času;
 • poveča delovanje vseh vrst;
 • popolnoma varna;
 • vpliva na katerekoli vrste rib;
 • učinkovito sredstvo inovacije.

Če ste pogosto prihajajo domov brez ulova. Če upraviči odsotnost ulova slabega vremena ali slabe vabo, bo riba xxl spray vas rešim iz vseh teh neprijetnih trenutkih. Naročite aktivator preko uradne spletne strani s klikom na spodnjo povezavo in boste sami rešiti iz nakupa ponaredkov.

Bodite previdni, da ne sodijo za triki goljufov, ki prodajajo hormonov, ne vpliva na delovanje. Ne izgubljajte časa na izbiro različne vabe, ribe le ne bo vonj, ko je temperatura pod 10 stopinj.

Ne metati denar proč za vse vrste vabami in padcev. Dovolj vse 4 od vonjev, ki ima pršilno Fish XXL.

Poslušajte mnenja strokovnjakov, ki so osvojili prvenstvo v ribolovu na Norveškem, Poljskem, v Rusiji, Kanadi, zahvaljujoč uporabi sprej Fish XXL je.

Sestavek pršilo Fish XXL s.

aktivator Fish XXL temelji izključno na naravnih sestavin, ki so popolnoma neškodljiv in delujejo neposredno na vohalnih receptorjev:

 • sloni česen – aktivira tako ribe kot ščuke, krapa, orade;
 • olje konoplje – bo pritegnila platnica, linj, ploščič, bela ploščič, Sopa;
 • kombava bo pomagalo ujeti krapa, linj, ploščič, platnica, krapa;
 • proteina lignji – spodbuja ribolov som, smuč, menek, Rotana

.

Upoštevajte, da je pršilna aktivator tudi najbolj neaktivni vrste, previdno. Nanos aktivatorja ima temno rjav odtenek, ki je posebej oblikovana za hladno temno vodo.

Brizgalna ima tudi gosto teksturo, da zadržuje dolgo na šobi, kar pritegne ribe od daleč razdalje.

Vonj aktivator je lepo loviti in ne prestrašil tudi najbolj previdne in mirno pasmo.

Drog je bil skrbno zasnovan in razvit ob upoštevanju vseh posebnosti podvodnih prebivalcev. Vaba Ribe xxl varna, se ne sestavljajo škodljivih kemičnih snovi. Ulov lahko varno pojedli.

Uporaba brizgalno aktivator

aktivator lovijo uspešno ribolov uporabimo takole:

 • pripravimo običajno vabo, fit kos kruha;
 • vbrizgavajo kruh do štirikrat, če nameravate ujeti mirno pasmo;
 • pri lovu na plen vrste ali Vesel rib, vaba treba obdelati 6-8 krat;
 • ko sem ujela 3-4 kose rib, ponovimo postopek lahko način obdelave spreminja, odvisno od aktivnosti posamezne pasme;
 • pozimi, ugriz bo začelo v 10 minutah. Morda boste morali povečati luknjo kot vabo za ugriz veliko ribo.

Izkušeni ribiči pravijo, da vse delo aktivator ne bo naredil za vas. Konec koncev, še vedno naraščala 5 zjutraj narediti luknjo in se raztezajo mišice, da potegne za ribe. Toda spray aktivira ribolov in bi bilo res učinkovito.

Stroški razpršila in kje kupiti Fish XXL.

Če želite kupiti spray, kar lahko s klikom na spodnjo povezavo. Ne zamudite svojo priložnost za vabo, ki je harmonično uravnotežena in vam omogoča, da pobegniti s polno žlico. Ribe xxl, katerih cena ga naredi izstopajo med vsemi možnimi vab so bo začelo plačevati skoraj po prvem ribolovu.

Mnenja

Ribe xxl aktivatorji grizenje pregledi, ki dajejo strokovnjaki in amaterji, aktivira leni ribe:

Konstantin, 30 let, Primorje radi zimski ribolov. Ampak, na primer, zima bas so zelo pasivni, za razliko od poletnega ribolova. Odločil sem se, da odredi razpršila. Po 10 minutah uporabe, od rib ni preobratu, ni imel časa, da se ujame. V pol ure ujet 10 kosov velika in zato tudi malo things.Sergey, 45, za Angarskpoly aktivator Fish XXL sem svetoval s kolegi. Resnično, ni posebej v upanju, ko pa mi vaba prenehala delovati, še vedno poskušala razpršila. Po približno 10 minutah, ribe skoraj nor, lahko rečemo, od luknje je skočil, je ta rezultat ni pričakovati. V sestavi aktivator, ki deluje v smislu vonj fish.Timur, 52, riba XXL, kupi, ki mi je svetoval, mojo ženo, mimogrede, veliko stvar. Ribe sam gre na roke in deluje kot zelo skrbni in leni in plenilskih vrst. Vedno ga vzemite s seboj ribolov. Nakup na uradni spletni strani razpršila. Prvič, tam je zagotovo kakovosten izdelek, in drugič, hitra dostava.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja