Zdravje

Handy Heater – mnenja, komentarji, cena, kje kupiti

Handy Grelec je prenosni grelnik, ki hitro segreje prostor in, kot jo je določil proizvajalec in potrjena s strani uporabnikov omogoča, da shranite na računu za ogrevanje.

Proizvod ima naslednje prednosti:

 • priključitev kateremkoli vtičnico, navpično ali vodoravno (rotacijski vtikača).
 • Kompakten in priročen za potovanja.
 • Hitro in preprosto segreva.
 • Energija 350 W.
 • Nastavljiv termostat.
 • Programabilni 12-urni časovnik.
 • samodejni izklop timer
 • Tiho delovanje.
 • razbremeni kvadrat.
 • segreje do 23 kvadratnih metrov.

Grelec ima odlične lastnosti. Pri kompaktnih naprav prepričljive nastavitev nizke in visoke ravni ventilatorja, časovnikom in dober temperaturnem razponu.

Na voljo v naslednjih državah:

Vsebina

 1. Predstavitev priročen Grelec
 2. oblikovanje
 3. Navodila za uporabo
 4. Pregledi dejanskih uporabnikov
 5. Kje kupiti, koliko?
 6. OL>

  Predstavitev priročen Grelec

  priročen Grelec je električni grelec, ki lahko ogrevajo prostori velikosti do 23 kvadratnih metrov. Zahvaljujoč digitalni časovnik, nadzor temperature in vgrajenim zaščito pred napetostnimi sunki povezave s katero koli električno vtičnico. Izdelek bo toplo sobo in prihranite denar za stroške ogrevanja.

  Prenosni grelniki ni nov koncept, in prodajajo v veleblagovnicah in drugih prodajalnah s široko izbiro velikosti in možnosti za oblikovanje cen. Takšne naprave so zelo priljubljene, saj so ogrevalni sistemi veliko hiš ali ne morejo soočiti z zmrzali in ne dajejo dovolj toplote, ali pa so negospodarno za kratkotrajno uporabo.

  Ta naprava je zelo majhna in ima kapaciteto 350 vatov. Čeprav je izdelek lahko ogrevajo prostor s površino 23 kvadratnih metrov (v velikosti standardne spalnice), se zdi bolj primerno za majhne prostore, kot so kopalnica, pisarna Pisarna. Prav tako je primerno, da izlet v šotorih, vlaki, bo avto ta naprava nujno potrebno.

  Handy Grelec oddaja topel zrak, da se počuti in diši tako kot lase piha zrak. Privzeto je naprava nastavljena na 30 stopinj Celzija, medtem ko je hitrost nastavljena na visoki ravni. Uporabnik lahko prilagodi temperaturo od 15 do 33 stopinj Celzija in določena hitrost visoka ali nizka. Obstaja timer, ki vam omogoča, da konfigurirate za 1-12 ur.

  Zaradi termostat ponoči, lahko pustite napravo brez strahu, da bo “rane” veliko kilovatov električne energije.

  Kompaktna oblika primerna za pisarne, terase, kopalnice, domovi, kampi, kleti, garaže in drugo. V procesu, naprava ostane hladen na dotik.

  Oblikovanje priročen Grelec

  Smart, inovativen dizajn proizvajalec Handy Grelec razglašajo svoj izdelek je kompakten v velikosti, vendar hkrati, močna uspešnosti zaradi izolacijskega oblikovanje termo-Ceramic.

  V zasnovi, kot je navedeno, je zagotovljen nastavljivi termostat za uravnavanje temperature. Kroženju zraka ventilator z dveh hitrosti. Digitalni prikaz temperature in časa vklop / izklop izboljšati uporabnost.

  Navodila za uporabo Handy Grelec

  V polju s tem izdelku vgrajeni navodil, ki določa smernice za delovanje te naprave.

  1. Za vgradnjo grelca prednostno na steno.
  2. Vedno čep grelnika neposredno na stensko vtičnico. Nikoli uporabljajte podaljška ali napajalni kabel.
  3. Iz grelnika vročega zraka pride ven. Da bi se izognili opeklinam, ne pusti gole kože, v neposredni bližini ob tekaški napravi.
  4. Ohrani vnetljivih predmetov, kot so pohištvo, blazine, posteljnino, papir, oblačila in zavese na razdalji najmanj en meter od obeh strani grelnika.
  5. Ta naprava ni namenjena uporabi na območjih z visoko vlažnostjo.
  6. enoto, kjer lahko pade v kad ali drugih podobnih krajih nikoli ne nameščajte.
  7. Primerno samo za notranjo uporabo.

  Kje kupiti, koliko Handy Grelec?

  V običajnih trgovinah tak proizvod težko kupiti, in nato na napihnjene cene (okoli 30-50 dolarjev na enoto). Lahko prihranite denar z naročilom izdelka v spletni trgovini.

  Če želite naročiti, pritisnite zeleni gumb (pod) in izpolnite obrazec za povratne informacije. Ves dan boste obrnite na trgovino, in določiti nekatere podrobnosti naročila.

  Dostava se izvaja več poštnih storitev (lahko izberete najbolj primeren za vas), in traja 2-5 dni. Plačilo ob dostavi.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...