Novice

Harmonica Naročite tukaj!Kapljice Harmonica mnenje, ceno, kje kupiti sestavine, kako deluje?

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

ponudba Harmonica – sredstvo za hujšanje, s hitrostjo do 800 RUB na povezanega CTR

Na spletni strani uprave ne preveri točnost osebnih podatkov, ki jih uporabniki spletnega mesta. Harmonica aktivno zdravilo za hujšanje. Sestava, navodila za uporabo, realne ocene.

Harmonica – koliko je cena

Harmonica

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

  • Kopiranje vseh uporabljenih materialov iz te strani zaprescheno.Vsya določeni na podatke na spletni strani, je samo napotek in jo je a

    uporabniki vrednostna sodba MadjorDom.ru projekta.

  • Pravilnik o zasebnosti velja samo za “Madjordom.ru» stran .
  • 13
  • Odgovornost strank 1.

mora uprava te spletne strani, skupaj z uporabnikom sprejmejo vse potrebne ukrepe za preprečitev izgube ali druge negativne posledice, ki jih je izgubo ali razkritje osebnih podatkov uporabnika povzročajo. 13. Zagotavljanje uporabnik dostopa do spletnega mesta v mestu ali storitev partnerji za pridobitev izdelkov, posodobitve in storitve. 11.

Vzpostavitev povratne informacije za uporabnika, tudi za obvestila, zahteve za uporabo strani, storitev, obdelavo zahtev in naročil od uporabnikov. Identifikacija uporabnikov registriranih na spletni strani, za naročanje in (ali) za podpis kupoprodajne pogodbe z daljavo «Madjordom.ru». Spletna stran za zbiranje statistike o IP-naslovih svojih obiskovalcev. Ti podatki se uporabljajo za ugotavljanje in reševanje tehničnih problemov, za nadzor nad zakonitostjo plačil. “Uporabnik spletne strani (v nadaljnjem besedilu: – uporabnik)” – oseba, ki ima dostop do strani, preko interneta in s pomočjo spletne strani

.

Odgovornost strank 1. upravljanje spletne strani, ni izpolnila svojih obveznosti, odgovarja za izgube, ki jih je uporabnik v zvezi z zlorabo osebnih podatkov, v skladu z rusko zakonodajo, razen v skladu z zakoni in 7.2.

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja