Potencialnost

MagnuFuel – mnenja, cena, kje kupiti, lekarna, je bilo vredno?

Še ne tako dolgo nazaj je bila novost na področju avtomobilske tehnologije, ki je po mnenju proizvajalcev in prodajalcev, lahko zmanjša porabo goriva. To se imenuje MagnuFuel Da ne bi postal žrtev za nakup nekoristen izdelek, je potrebno, da se glasi preglede o tem na različnih internetnih virov.

ekonomične MagnuFuel gorivo: Ni ali resnica

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Skoraj vsak voznik želi porabljeno gorivo manj in razdalja prehoda se ne poveča, in da je moč motorja ni padla. Ali je možno? Proizvajalec Ekonomizator MagnuFuel trdi, da je to mogoče.

Prednosti MagnuFuel naprave naslednje: H4>
  • V povprečju je odvisno od blagovnih znamk in modelov avtomobilov, poraba goriva se zmanjša za 20%.
  • Deli motorja zaščiteni nizke kakovosti goriva.
  • podaljša življenjsko dobo (mtbr) stroj za motor.

Kako MagnuFuel

Naprava MagnuFuel razporejena tako, da par neodim magnetov, ki je MagnuFuel, vpliva na gorivo. Poleg tega ti magneti tvorijo močno magnetno polje, ki prelomi do enot ogljikovodikovih spojin, ki gorivo gori hitreje.

Magnetno polje potisne molekule narazen, tako da so nasičeni s kisikom (O2) z vseh strani in vseh opekline goriva brez ostanka. S tem se poveča prihranek.

Sporne pozitivne in negativne ocene Ful Prosti

Obstaja napačne ocene, objavljene na odreditvi konkurentov ali lastniki bencinskih servisov, vendar obstajajo realne. Vključite svojo glavo in preučuje, kako stvari delujejo v praksi:

  1. Magnetne naprave so res sposobni, da bi zatrli enot, molekule snovi. Uporablja načelo jedrskega reaktorja ali LHC v malem.
  2. Gorivo za vozila, bodisi bencin ali dizel je izolator (snov, ki slabo prevaja elektrike). Voznik-fizik je izračunala, da je, da bi ponovno vzpostavili, da bi zatrli in voziti molekule morate zgraditi velik magnet, približno 15 nadstropij v višino. In na ta magnet za izvedbo vrzel molekul, ki potrebujejo še več moči. Majhni magneti, ki lahko vplivajo na molekule goriva zaradi relativno majhno maso bencin ali dizelsko gorivo, ki prehaja skozi njih.
  3. Tudi strokovnjaki pravijo, da lahko magnetna polja vplivajo nečistoče so vsebovani v gorivu. Zato lahko MagnuFuel naprava podaljša življenjsko dobo motorja.

V video posnetku je prikazano, da je naprava, ki je avtomobilsko podjetje General Motors razvil. Ampak zakaj tako naprave niso določene na proizvodnjo svojih avtomobilov, bi bilo dvigniti oceno auto prodaje? Odgovor je preprost: te naprave so prepovedane v ZDA zaradi nekoliko večje emisije CO2 (vendar je različica, ki so glavni delničarji družbe General Motors, tudi lastniki naftne družbe – ni donosno za zmanjšanje porabe nafte) .

Real pregled MagnuFuel H4>

Economizer smo kupili posebej za eksperiment. Je bila uspešno nameščena v sistem stroj. Med operacijo mesec kasneje je bilo zmanjšanje porabe goriva za okoli 25% (od 7 litrov na 5,5 litra na 100 km).

Iz zgoraj navedenih podatkov lahko trdimo, da je z novimi elektronskimi napravami ne lovi, če ste prepričani, da kupujete izvirno napravo. Če te naprave res delali, bi bilo velik plus za voznike in manj za trgovce goriva.

naročanje samo originalne izdelke!

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...