Novice

Raspberry Ketone – mnenja, kje kupiti cen, lekarna, je bilo vredno?

Opis proizvoda

maline ketoni so fenoli kemijske vrste spojin (organskih molekul najdemo v rastlinah), ekstrahirana iz rdeče maline. To je ketoni, ki dajejo značilno maline aromo, toda ker so te spojine pogosto uporabljajo kot arome v živilih in kozmetični industriji. Toda malina ketoni (malina ketoni) je ne samo okuse! Ob malin ketonov kot prehransko dopolnilo, kot je priporočeno narediti dr Oz boste mogli dvigniti kurjenje maščob zmogljivosti vašega telesa zaradi integriranih učinkov na različne fiziološke procese.

Kaj je Keton maline?

Že stoletja, so ljudje uporabljajo maline, ne le za hrano, temveč tudi za medicinske namene. Kot svojih priljubljenih sorodniki, jagode in borovnice, maline vsebujejo marsikatero zdrave sestavine. Edinstvene aromatskih in okusa lastnosti jagod, povezanih z Keton maline (znan tudi kot 4- (4-hidroksifenil) -2-butanol), ki se nahajajo izključno v maline in pogosto uporabljajo kot aromatski industriji parfumov in hrane.

Raziskovanje znanosti Keton maline

Raziskave so pokazale, da malina ketoni lahko pomaga pri izgorevanju maščob. V enem poskusu, miši hranili z visoko kalorično živilo z dodatkom Keton maline. Po 10 tednih je bilo ugotovljeno, da dodajanje Keton maline preprečeno nabiranje subkutano in trebušne maščobe, in tudi zaščitena jetra maščobnega infiltracije. Ta akcija je ketoni je zelo koristno, saj je trebušna maščoba (maščoba, ki vodi v nastanek velikega trebuha celo “suh” ljudi), ki so neposredno povezani s zapletov, povezanih z debelostjo, kot so metabolični sindrom, diabetes in bolezni koronarnih arterij, tudi v odsotnost klasičnih dejavnikov tveganja. izkazalo se je, da je trebušna debelost pospešuje razvoj ateroskleroze, ne glede na starost, skupno težo in količino podkožnega maščevja. Tako lahko malina ketoni pomagajo pridobiti dobro obliko in izboljšanje zdravja.

Kako delujejo Raspberry ketonsko?

Keton maline imajo na telo različnih ukrepov, ki vodijo do izgube maščobe:

  1. Povečanje sproščanje maščob iz maščobnih oblog (proces se imenuje lipolizo).
  2. povečanje porabe energije z termogenezo stimuliranje rjavo maščobno tkivo.
  3. Spodbudite izgorevanje maščob.
  4. Povečanje ravni hormona adiponektina.
  5. inhibirajo sintezo maščob medtem ko presežek fruktoze (sladkor) in prepreči nabiranje maščob.
  6. Preprečiti absorpcijo maščob.

Posebno zanimiva je učinek izvlečka malin ketonov v rjavem maščevju in adiponektina.

rjavo maščobno tkivo Keton maline

rjavo maščobno tkivo je Maščobno tkivo, ki proizvaja toploto namesto povečanja maščobe. Prej je veljalo, da je rjavo maščobno tkivo v velikih količinah samo pri glodalcih in dojenčke. Vendar pa se je pred kratkim izkazalo, da imajo tudi odrasli ljudje metabolično aktivno rjavo maščobno tkivo, ki ga je mogoče stimulirati. Torej rjavo maščobno tkivo pojavil v središču raziskav procesov debelosti in, najverjetneje, da bomo kmalu vedeli veliko o njem. V zvezi s tem je zanimivo, da malina ketoni povzroči povečanje stroškov za energijo proizvaja rjavo maščobno tkivo. Večja vaša sposobnost, da gorijo off odvečnih kalorij (z dvigom stroškov energije), večje so vaše možnosti za kapljanje nezaželenih funtov.

adiponektina je oglas maščobne celice hormon

Maščobne celice so pogosto šteje odvečnih kalorij. Vendar pa maščobne celice izločajo tudi nekaj hormonov, tako koristnih in škodljivih (odvisno od lokacije telesne maščobe). Ena od uporabnih hormonov maščobnih celic izločajo je adiponektin. Adiponektina bila odkrita pred kratkim, je proizveden po maščobnega tkiva, veliko količino prisoten v obtoku krvi in ​​vpliva na stanje. Adiponektina poveča občutljivost za inzulin, zmanjšuje količino glukoze v krvi in ​​zmanjšuje nivo trigliceridov in dodatno spodbuja izgorevanje maščob. Nedavne študije so pokazale, da ima poleg teh lastnosti, ki adiponektin zmanjša tveganje za sladkorno bolezen, visok krvni tlak in ateroskleroza protivnetno in anticarcinogenic učinek.

Dejstvo, trebušna maščoba povzroča metabolične in kardiovaskularnih bolezni z zmanjšanjem nivoja adiponektina. Zaradi nizke stopnje adiponektin pri debelih ljudeh razvije odpornost na inzulin, diabetes in bolezni srca in ožilja. Stopnja adiponektin je obratno sorazmerna s stopnjo debelosti pomeni, da nižje ravni adiponektin, se tvori več maščobe.

Zanimivo je, da vaje, ki so pomembne za zdravje, tudi povečuje stopnjo adiponektina. Pomen adiponektina je mogoče oceniti v zvezi s predlogi, da bi bilo biološko pokazatelj zdravstvenega stanja in izvajati terapevtske intervencije, ko je nezadostna. Predpostavlja se, da adiponektin ali posredovanje za stimulacijo tvorbe adiponektina lahko terapevtsko vrednost pri zatiranju bolečih stanj, povezanih z inzulinsko rezistenco – diabetes mellitus odvisen od inzulina in debelosti. Tako je sposobnost maline keton povečala proizvodnjo adiponektina brez dvoma lahko prinese veliko koristi za zdravje.

Način uporabe

Vzemite eno kapsulo dvakrat na dan ali po navodilih zdravnika.

opozorila Keton maline

Hraniti izven dosega otrok. Varovati pred toploto, svetlobo in vlago.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...