Zdravje

Silane Guard – tekoče steklo, mnenja, pripombe, cena, kje kupiti,

font>

V komponente silan Willson policistov osnovi Milanovich polimerov lahko škodujejo zdravju.

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Ko delate držijo osnovnih pravil osebne varnosti:

1. Zdravljenje je treba opraviti na prostem ali v dobro prezračevanem prostoru.
2. Vse operacije, ki vključujejo uporabo izvesti le z zaščitnimi rokavicami.
3. Ne izpostavljajte silan straža na izpostavljeno kožo in oblačili. Če bi to preprečili igrišča, takoj spirajte s toplo vodo.

Splošna navodila silan straža

Ne odpirajte vnaprej! Ko puščanja – izgubi svoje lastnosti

.

Zdravljenje mora biti samo površino nanesemo premaz.

ne uporablja sestavka za steklo, krom izdelkov, gume tesnila, delih nepobarvane plastike.

Vsa dela se izvaja z uporabo čistega usnja krpo (iz mikrovlaken).

skladiščen shranjeno v temnem prostoru pri temperaturi do +40 ° C v pokončnem položaju.

priporočene časovnih intervalih!

pomlad / jesen v senci (10 ° C ~ 20 ° C).

 • Čas polimerizacije je 10 minut.
 • Čas obrišemo do 5 minut.

poletje v senci (20 ° C ~ 35 ° C).

 • Čas polimerizacije je 5 minut.
 • Čas wipe – 3 minute

.

Ne nanašajte na tople površine in v neposredni sončni svetlobi!

Zimska na soncu (manj kot 10 ° C).

 • Čas polimerizacije -. 15 minut
 • Čas obrisati 10 minut.

Ne uporablja pri nizkih temperaturah!

ročaj avtomobilu DELOV

 1. Vrata (stranska površina)
 2. Pokrov
 3. Strešni
 4. Prtljažnik in zadnji del avtomobila.
 5. OL>
  Uporaba

  Tehnologija Silane Guard

  Po obdelavi se jakost prevleke poveča z direktno sončno svetlobo. Tekočina je namenjena za enkratno uporabo. Zmanjševanje tlaka v viali sestava ne velja za dolgotrajno skladiščenje.
  Po posegu je priporočljivo, da ne bo pranje avtomobila za 1 teden. V enem tednu lahko pranje avtomobila tudi v avtopralnici. V prihodnosti, le obiščite avtopralnico.
  Po zdravljenju ne uporabljajte abrazivnih Poljski. V primeru uporabe abrazivne vosek je potrebno ponovno uvesti silan straža.
  Učinek ne bo mogoče doseči, če pustili, da se posuši za dolgo časa brez obrišite.

  Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

  Slike / videi prvotne set GS

  želim deliti osebne izkušnje z japonsko tekočina stekla silan garde. Med obdelavo telesa, posnetih na kamero stanje lak pred nanosom premaza in potem oceniti dejansko učinkovitost izdelka. Vse smo izvedli v skladu z navodili (prišel v kompletu).

  Tako, kot je priporočeno v navodilih, odpeljal v avtopralnico, da izvede temeljito čiščenje telesa. Ste uporabili storitev – odstranitev iz telesa bitumen in katran. Moj avto ni starejši (2 leti), tako da ni potrebno veliko priprave in predhodno globoko poliranje. Če imate kamenjem, potem boste morali očistiti in barve.

  Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

  Po čiščenju zapustil stroj preko noči, da smo dobili to popolnoma suha. Absolutno čista in popolnoma suha površina je najpomembnejši pogoj za uspešno uporabo japonskih lakov.

  Naslednji dan in drugo stopnjo! Ponoči telo popolnoma suha. Sem previdno obrišite z vlažno krpo iz mikrovlaken, takoj obrišite z drugo krpo. Film je bil posnet kot LPK. Kot lahko vidite, telo ima rahle praske, majhne praske, blede barve.

  časi obdelave preživel v bližini garaži pod milim nebom, toplo jesensko vreme je bilo mogoče. Temperatura je +10 stopinj, brez vetra, brez oblaki. oprema na ulici temperaturah pod ničlo ne skladu s priporočili proizvajalca. Em>

  Sprva označene zaporedje prekrivanja odbojnikov, vrata, pokrov, streho (razdeljena na dva dela), prtljažnik. Zdaj prihaja v stekleno straže igra silan. Najprej je sestavek pršilo večkrat temeljito stresamo. Nato enakomerno in vzdolžne predlogi uporabljati proizvod na površino posebnega igrišče (prišel v kompletu). Potem barve sestavka na elementu, skrbno opazuje, da bi se izognili vrzeli povzročajo k orodju vizualno videti na telo. Pritisniti ali RUB ni potrebno.

  Kot se je izkazalo, zdravljenje telesa avtomobila ta del – ne more biti lažje! To se razdeli in raspolirovyvayut enostavno. Sem imel izkušnje z uporabo tekočine stekla Glass Guard je veliko težje raspolirovyvayut.

  Po obdelavi s sestavo vseh delov telesa v enem sloju, sredstvo (uporaba volumnom 57 ml) približno polovico.

  Torej, če je vse opraviti na določen proizvajalec tehnologije, ena taka posoda je dovolj za zdravljenje telesa v dveh slojih. Toda drugi sloj se lahko uporabijo le po vsaj eno uro po prvi obrišite.

  polirana in dobili ogledalo!
  Nato počakali 10 minut, je uporabljena sestavek posušene pripravljen začeti obrisati.

  Celoten sklop japonski kritja vključen za to najbolj posebnih mikrovlaken. Raspolirovka izvede brez stiskanja rahlo. Obdelan z deli telesa v enakem zaporedju kot pri uporabi sestavka.

  Celoten postopek nanašanja tekočega stekla me je približno dve uri. Počasi se je delal, previdno. Učinek tega neodvisnega trgovca me navdušil 100%! Stroj se pridobi svetlo videz, trenutek kot ogledalo.

  Oglejte si fotografije pred in po silan straža

  Present prej praske, strganje ni videti. Niso! Moj avto je bil kot nov. Cilj je dosežen, telo mojega avtomobila je dobro zaščiten pred manjšimi praskami, pajčevina, prask trdno mikrofilmskih.

  Na videoposnetku, sem poskušal tudi za prikaz dobljene učinek ogledala. In tako krasen lesk po 1. plast poljski silan Guard!

  Prav tako ujeli na film z repelenti folijo. Hidrofobne lastnosti ona je res super. Kot je priporočeno, se avto ni opran za en teden. V tem času se je prah na telo fit enakomerno, ampak dež je oprati njena čista.

  Naj vas spomnim, da je proizvajalec ni priporočljivo oprati avto po zdravljenju s tekočim steklom v 1 tednih.
  Film mora popolnoma otrdi, zato izkoristi avto po obdelavi, vendar brez pomivalnega korita!

  Po mesecu aktivnega delovanja stroja za pranje, je rezultat enak – tudi ona izgleda čudovito
  Bright barve, lepo Shine, brez praske, brez scuffs.. Blato, voda kot takoj začne teče. Zdaj je veliko manj verjetno, da gre v avtopralnico, saj avto ostane čist več. Zadetki. Res deluje brezhibno japonski izdelek, ki je varčevanje za avto in denarnico!

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...