Smartwatch A1 - pazi, mnenja, cena, komentarji, uradna stran
Novice

Smartwatch A1 – pazi, mnenja, cena, komentarji, uradna stran

Opis

SmartwatchA1 je še en velik pametna

ura segmentu poceni. A1 pametno uro bodo pritegnili ljubitelje Apple, in za razliko od modela GT08, da imajo še več podobnosti s slovitim “Apple” blagovno znamko. Pametna ura ima vrsto zaponka, povsem enako kot uro Apple, kot tudi lokacijo gumba ur A1 je enaka kot “Apple”. SmartwatchA1

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

imajo dobre oblike in iste funkcionalnosti.

Zakaj kupiti SmartwatchA1

SmartwatchA1 izdelan iz kovinskega telesa, pobarvana z visoko kakovostjo trajno konča. Naprava je na voljo v naslednjih barvah: črni in srebrni. Trakovi na pripomoček, so črna, rdeča, zelena, modra in bela. Ohišje naprave ima pravokotno obliko, pri čemer so rahlo zaobljeni robovi. Naprava je opremljena z enim fizični gumb, ki se nahaja na desni strani ohišja, zgoraj na sredini, tako kot uro Apple. Model gumb A1 se vrti, ampak vrtenje le dekorativni. Ko pritisnete gumb za vklop / izklop na uro in tudi vklop / izklop prikaza slike.

Na levi strani telesa pripomočka ima čep za varno zajema spojnik USB za polnjenje pametnega uro. Sim kartice in pomnilniške kartice se nahaja pod zadnjim pokrovom naprave je izdelan iz plastike. Če želite odstraniti pokrov, morate kavelj prstom nad polico z eno roko.

Zapestnica SmartwatchA1 je dovolj prožna, izdelana iz mehkega in prijetna na dotik silikona na. Trak je zelo vzdržljiv in zanesljiv. To ni enostavno prekinil. Kot je bilo že omenjeno, je zaponka zgrajena prepognjeni in ima varno pritrditev. Poljubno bo zapestnica razveljaviti.

SmartwatchA1 – funkcionalnost

 • poziva – SmartwatchA1 lahko uporabljamo samostojno, z namestitvijo kartice SIM v pripomoček. Tako pametna ura postal polnopravni SmartWatch na roki, s katero lahko pokličete in zato prejemajo klice, ur SIM.
 • SMS, kot s katerim koli pametnim telefonom, pametna ura naj vas, da pošiljanje kratkih sporočil, da ne omenjam, sprejemanje in jih bere iz drugih naročnikov.
 • Prikazuje čas. SmartwatchA1 je še vedno in ure. In za prikaz časa na napravi privzeto je prednameščena s tremi različnimi zaslonu. Izbirate lahko po okusu. Mimogrede, so obrtniki, ki pereproshit pripomoček, iz popolnoma nov zaslon, ki prikazuje čas.
 • obvestilo. Pametni telefon – pametni telefon, ura ura. Ampak še vedno

  Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

  je glavna funkcija pametno uro prejema obvestila iz različnih aplikacij na pametnem telefonu. V načinu za seznanjanje, SmartwatchA1 z mobilnim telefonom prek povezave Bluetooth, boste prejeli obvestilo o vseh dohodnih klicev na mobilnem telefonu. Prav tako boste prejeli opozorilno SMS, prvo vrstico, ki se lahko prebere samo jih je videti na uro. In namestitev posebne mobilne aplikacije za pametne pripomoček se imenuje BT Notifier pametna ura pametno uro prejeli obvestilo o popolnoma vseh aplikacij v telefonu.

 • Fitness nalog. Glej pametna ura ima skoraj vse funkcije v fitnes sledilci. Ta števec korakov, in grof spali kalorij. Poleg tega je spremljanje in spanja spremljanje sedeči način.
 • Kalkulator – gadget ima vgrajen kalkulator. In če nič drugega, lahko delimo, množijo, sešteti in odštevanje

  številke, s pomočjo zvit napravo neposredno iz zapestja.

 • Snemalnik pametna ura je opremljena z zapisovalnikom zvoka. Da bi ga uporabili, ne pozabite nastaviti pomnilniško napravo kartico za shranjevanje svoje posnetke na snemalniku.
 • Koledar je ena bolj uporabna aplikacija na vaš pametni pripomoček. Ko je koledar, dobesedno in v prenesenem pomenu pri roki, ne boste zamudili pomembnih dogodkov iz svojega “koledar”.
 • Multimodeling – na SmartwatchA1, lahko nastavite več alarmov. Lahko jih uporabite kot zbujam zjutraj, in tako kot opomnik.
 • Avdio predvajalnik. Smart ure so pametni, lahko uporabite za nadzor glasbe na vaš pametni telefon ali poslušanje glasbe same datoteke ur. Ob istem času, lahko poslušate glasbo preko zvočnikov urah, ali pa s povezavo prek povezave Bluetooth na zvočnik ali Bluetooth slušalke.
 • Kamera nadzor vaš pametni telefon. Ena od značilnosti pametnih ur A1 je daljinski telefon s fotoaparatom, povezani z Bluetooth. To je lahko koristno, na primer, za izvršitev samoportreta, ki se razteza roko tako daleč stran od sebe.
 • proti izgubi – ali funkcija Antipater. Uporabna funkcija za tiste,

  Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

  ki gledajo telefon A1 ne bo dovolil, da izgubite pametni telefon. Konec koncev, če je anti-izgubljena, bo ura zapiska, ko vzamete iz sinhronizirane pametni telefon za več kot 10 metrov.

Če povzamemo, lahko rečemo, da je SmartwatchA1 velika izbira poceni pametnih uro. Imajo srčkan obliko in ima široko paleto funkcij.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...