Novice

Smoke out – mnenja, cena, kje kupiti, original, ali je bilo vredno?

kajenje zasvojenost, ki je v mnogih primerih privede do invalidnosti in smrti bolnika. Glede na statistične raziskave ZDA, Kajenje zmanjšuje življenje osebe v povprečju za 13 let. To ni presenetljivo, da mnogi poskušajo prenehati rešiti zdravje. Vendar pa bi bilo zelo težko. Razlog za to je odvisnost od nikotina. Ampak težko izogniti, če menite, da prodajalci spray “Smoke Out”. Trdijo, da je prenehanje kajenja mogoče, če v roku 14 dni za zdravljenje usta zdravniško nikotina.

Brizgalna kajenje dima Ni

“Smoke Out” obljublja, da vas znebite slabih navad 2 tedna. Poleg tega pa ima številne pozitivne učinke na zdravje. Domneva se, da najpozneje v 14 dneh boste dobili:

 • svež dih;
 • bel nasmeh;
 • lepo in dobro urejene las;
 • poln vonj.

Ne boste več imeli, da smrdi po cigaretnem dimu. Pojdi stran kašelj, in se boste počutili veliko bolje. Poleg tega, boste nehal kaditi brez:

 • volja in odtegnitve nikotina;
 • telesne mase in povečanje apetita;
 • nelagodje in Nihanje razpoloženja duševne.

navodila za uporabo “Smoke Out

Spray Kajenje “Smoke Out”, kar potrebujete za škropljenje v ustih na dan. Število rabe ni omejeno. Uporabljala se bo, ko boste začutili potrebo po nikotinu. Potek zdravljenja je običajno 2 tedna. Potem spray “Smoke Out”, ki jih ne potrebujete več. Daš cigarete za vedno.

Sestavek “Kadilec Iz

“Smoke Out”, glede na uradni spletni strani, vsebuje:

 • medicinska nikotin, da se prepreči odtegnitvene simptome in zatreti željo po kajenju;
 • Gotu kola – izboljšave pomnilnika;
 • St. Šentjanževka – za normalno delovanje živčnega sistema;
 • poprove mete, evkaliptusa, Melissa, mentol, za sveže sape.

Jasno je, da v skladu s prodajalci “Smoke Out” je glavni učinek, ki ga ti medicinske nikotina. On odpravlja željo po cigaretah. Druge snovi izpolnjujejo le podporno funkcijo.

Mnenje zdravnika Smoke Out

“Smoke Out” ne bo pomagal prenehati kaditi. V njegovi sestavi je medicinski nikotina. Ta snov ne obstaja v naravi. Obstaja samo ena nikotin, ki jih vsebuje cigaretni dim.

Verjetno so prodajalci “Smoke Out” se imenuje ta izraz običajno nikotin, ki vsebuje zdravila. To je ista kemična spojina, ki jo najdemo v cigaretnem dimu. Edina razlika je v ta namen. Nikotin v obliki obližev ali drugih farmacevtskih oblik, ki se uporabljajo z namenom odpravljanja zasvojenosti z nikotinom in nikotin cigaretnega dima je namenjen izključno za izpolnitev človeškega potrebe kajenja.

Poglejmo, kako delujejo te izdelke, ki vsebujejo nikotin ali druge stimulanse nikotinskih receptorjev. Slaba navada osebe, ki je sestavljen iz dveh delov: fizične in psihične. Fizični učinki nikotina na presnovo. Psihološka – navado upora na cigareto, ko so izpostavljeni nekaterim sprožilce. Vsak jih imajo v lasti. Sprožilci običajno nekaj deset in včasih več sto. Lahko so:

 • uporaba živila;
 • uživanje alkohola;
 • Konec vožnje;
 • gredo na stranišče,
 • poklical ženo po telefonu itd.

prenehanje kajenja, oseba, ki mora premagati oba dejavnika – tako psihične in fizične – ob istem času. To je težje, kot da bi jih premagali posamično. Zato je možno, da bi tako. Da odstranimo prvo komponento iz psihološke odvisnosti in nato fizično

Fizična komponenta je še vedno, in psihološko levo, orodja na osnovi nikotina. jim ob osebo, ne kadijo in osvoboditi iz navade, da imajo cigareto v ustih. Kljub temu, da ne trpijo zaradi odtegnitve nikotina. Ko bolnik znebil mehanske navado zategovanja v določenih okoliščinah, lahko začnete, da se znebite odvisnosti na fiziološki ravni. Droge nikotina preklicati. To je mogoče storiti nenadno ali s postopnim zmanjševanjem odmerka.

Če torej “Kadilec Iz” vsebuje nikotin, kot je prikazano s prodajalci, to orodje je eden od zdravil za zavrnitev osebe pri kajenju. Ali to pomeni, da je učinkovito? Verjetno ne. Spletna stran, ki prodaja “Smoke Out”, ne zbuja zaupanja. Prav mogoče, da ni nikotina v sestavku razpršila št.

zaskrbljujoče naslednjo izjavo na uradni spletni strani:

1. “Smoke Out”, je le orodje, ki vam bo pomagal prenehati kaditi.

V bistvu, če “Smoke Out” vsebuje nikotin, da ima na ducate kolegi. Mimogrede, njihova učinkovitost je pogosto daleč od želenega.

2. “Dim Iz” odpravlja odvisnost za 14 dni.

To ni res. Večina analogi uporabljajo v 4 tednih. Včasih se uporabljajo več. Zakaj bi “Smoke Out” razrešen odvisnosti od nikotina tako hitro, če se ne razlikuje od njih?

3. “Dim Iz” nima stranskih učinkov.

To je nemogoče. Če izdelek ne vsebuje nikotin, ali drugih stimulanse nikotinske holinergične receptorje, je treba kontraindikacije in neželene učinke. V navodilih teh zdravil lahko najdete ogromno seznam neželenih učinkov. In čeprav zelo redko, 100% varna ta sredstva ne morejo biti imenovan. Ker nikotinske receptorje so prisotni na številnih področjih človeškega telesa, tako da nikotin ali njegovi nadomestki vplivajo na skoraj vse organe in sisteme.

Vse zgoraj priča o dejstvu, da prodajalci “Kadilec Out” dajejo lažne podatke o lastnosti, sestavo in klinično učinkovitost tega izdelka. Najverjetneje boste prejeli redno osvežilni sprej za usta. Najbolj učinkovite sestavine v njej so poprove mete in evkaliptusa. Dišijo lepo, vendar bo težko pomagal prenehati kaditi.

Cena Kadilec Ni

“Smoke Out” stroške …. To ni nič, če primerjamo z denarjem, ki ga porabite mesečno za cigarete. Kupili ste verjetno, da ponudijo več steklenic razpršila, tako da lahko opravijo celoten potek zdravljenja.

Kje kupiti?

Spray Kajenje “Smoke Out” se prodaja na uradni spletni strani: dim-out-razpršila. Lahko ga kupite, naročite dostavo do najbližje do hiše pošte v. Za to boste morali vnesti svoje podatke v obrazcu za naročilo, ne smemo pozabiti, da določite svojo državo prebivališča. Ko boste prejeli klic nazaj na telefon, je treba potrditi naročilo verbalno. Paket bo ustvaril naslednji dan. Po nekaj dneh se lahko odpravite na pošto in poberem svoje meglice.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja