Zdravje

Uniderm – mnenja, kje kupiti cen, lekarna, je bilo vredno?

Verjetno vsi vsaj enkrat na srečanju doživljensko s kožnimi boleznimi. Najpogosteje za hitro rešitev težav, povezanih z boleznimi kože, zdravniki priporočajo uporabo drog glukokortikosteroidno serije.

Taki zdravila vključujejo zdravila Uniderm proizvedenega v obliki mazila ali kreme za topično aplikacijo z različnimi koncentracijami aktivne snovi in ​​raztopine za uporabo na poškodovano kožo.

V tem članku bomo pogled na zakaj zdravniki predpisujejo Uniderm, vključno z navodili za uporabo, analogi in cene zdravila v lekarnah. Realne ocene ljudi, ki so že uporabljene Uniderm si lahko preberete v komentarjih.

Sestava in oblika izdaje

krema za zunanjo uporabo 0,1% belega ali skoraj bel.

klinično-farmakološke skupina: kortikosteroidi za lokalno zdravljenje

.

Kaj se uporablja za Uniderm?

Uporaba za zdravljenje drog Uniderm je priporočljiva pri naslednjih bolezni:

 • dermatoz različnih etiologij, ki ga spremlja vnetje in srbenje kože, ki so občutljive na zdravljenje z glukokortikosteroida seriji.

Krema je namenjen za zunanjo uporabo – se uporabljajo za območja prizadete kože enkrat na dan. Trajanje zdravljenja zdravnik Wondermom določi: je odvisna od reakcije organizma na zdravilo, v prisotnosti ali odsotnosti neželenih stranskih učinkov in resnosti terapevtskega učinka zdravila

.

farmakološkega delovanja

glukokortikosteroidi za zunanjo uporabo. Ima antiflogistiki, Antipruritično in antiexudative učinek.
Mometazon (in drugih GKS) inducira sproščanje proteinov, ki zavirajo fosfolipaze A2 in je znana pod imenom lipocortin, ki nadzorujejo biosintezo teh mediatorjev vnetja, kot prostaglandinov in levkotrienov z inhibicijo sprostitev njihove skupne prekurzorja, arahidonske kisline.

navodila za uporabo

Za tiste, ki uporabljajo Uniderm, navodila pravi, da je za zunanjo uporabo.

 • tanka plast kreme Uniderm uporablja za prizadete kože 1-krat / dan.

Trajanje zdravljenja je odvisna od njene učinkovitosti in prenašanja s strani bolnika, prisotnost in resnost stranskih učinkov.

Kontraindikacije Uniderm

Uporaba drog v teh primerih:

 • tuberkuloze;
 • sifilis;
 • akne rozacea;
 • perioralni dermatitis;
 • bakterijske, virusne ali glivične infekcije kože (s herpes simpleks tipa 1 in 2 varicella zoster povzroča);
 • po cepljenju Reakcijsko y
 • Otroci do 6 mesecev;
 • nosečnost (zdravljenje obsežnih predelih kože, dolgotrajnem zdravljenju);
 • dojenje (uporaba v visokih dozah ali dalj časa);
 • preobčutljivosti na zdravila.

previdno treba zdravilo uporabiti na obrazu in v kožnih pregibih, neprepustno obvezo, in kadar se uporablja za velike površine kože in / ali dolgotrajno zdravljenje (zlasti pri otrocih starejših od 6 mesecev).

Neželeni učinki Uniderm

Možni neželena reakcija je z zdravilom:

 • Dermatološki Reakcijsko y: redki – draženje in suha koža, pekoč občutek, srbenje, folikulitis, hipertrihoza, akne, hipopigmentacija, perioralni dermatitis, maceracija kože, pristop sekundarne infekcije, znaki atrofije kože, strije, Miliaria; & Lt; 1% tvorba papul, mehurčkov.
 • alergična reakcija y. Alergijski kontaktni dermatitis
 • Drugo: pri uporabi smetano Uniderm za dolgo časa in / ali za zdravljenje velikih predelih kože, ali z uporabo okluzivnim povojem, zlasti pri otrocih in mladostnikih, lahko imajo stranske učinke, značilne za sistemskimi kortikosteroidi, vključno z adrenalno insuficienco in Cushingov sindrom.

V primeru prevelikega odmerjanja lahko pojavijo simptomi Cushingov. Zdravljenje: preklicati zdravilo, če je to potrebno – popravek elektrolitskega neravnovesja. V znotraj uporabe: kapljična (sluz ali krvnih strdkov) iz nosne votline; aplikacija se ustavi, posebno zdravljenje ni potrebno.

Nosečnost in dojenje

Varnost uporabe smetana Uniderm obdobju brejosti in laktacije ni bila raziskana.

Kortikosteroidi prehaja skozi placento. Če bi se nosečnost izogibati daljšemu obdelavo in uporabo zdravila v velikih odmerkih v povezavi z grožnjo negativnega vpliva na razvoj zarodka. Kortikosteroidi se izločajo v materino mleko. V primeru, ko se predvideva uporabo zdravila v visokih odmerkih in / ali za dolgo časa, da bi prenehali z dojenjem.

Cene

Povprečna cena Uniderm smetane v lekarnah ….

Pogoji za dobavo lekarnah

zdravila na recept dozira.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...